Un nou complex spa va fi inaugurat în luna noiembrie în Călimăneşti – Mirajul Oltului

Este vorba despre parcul acvatic şi de relaxare, care cuprinde piscină interioară şi exterioară pentru adulţi şi copii, bazine cu apă dulce şi termală, dar şi tobogan, iar în interior o sală de fitness, vestiare cu duşuri şi un grup sanitar.

Proiectul cuprinde şi un parc de agrement şi sport din zona Jiblea-Veche, terenurile de tenis, de minifotbal, locurile de joacă şi pontonul şi vaporaşul de pe raul Olt.

investiţia de circa 8 milioane de euro a fost proiectată cu jumătate bani europeni şi cealaltă jumătate asigurată de autorităţile vâlcene, Consiliul Judeţean şi Consiliul Local Călimăneşti.

Proiectul ar fi trebuit să fie finalizat în 2014 dar, erori la proeictare şi modul absolut execrabil în care a lucrat firma Protechim au dus la întârziere de 4 ani.

„Ei bine…. aproape gata! Astăzi am verificat din nou personal lucrările la Mirajul Oltului.
Am făcut un punctaj cu cele din urmă detalii de execuţie. Toate instalaţiile merg în sarcină maximă şi se fac probe pentru a depista eventuale probleme. Un proiect complicat si cu detalii de execuţie care au pus mari probleme. Pentru mine a fost una dintre marile provocări însă până la urma vom reuşi. Investiţia este atât pentru sezonul estival însă şi pentru tot restul anului deoarece avem şi piscine interioare. Este un obiectiv turistic important pentru Călimăneşti şi pentru Vâlcea. Ne tinem de cuvânt. Intrăm în circuitul turistic cu această investiţie pe care o vom administra în cadrul unui SERVICIU PUBLIC al CJ Vâlcea. Mulţumesc tuturor celor care de-a lungul timpului au contribuit la realizarea investitiei”, a declarat preşedintel Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Aşadar în luna noimembrie Complexul Spa, Mirajul Oltului va fi inaugurat. Acesta fiind astfel al doilea complex Spa din Călimăneşti şi al 4 lea din Vâlcea, după Olăneşti şi Măciuca.

Liviu POPESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *