Un nou cartier de locuinţe (rezidential) în Râmnicu Vâlcea şi noi spaţii comerciale vor apărea în zona CPL

Reprezentanţii Speedweell, companie care deţine 10 hectare în zona CPL au luat certificatul de urbanism pentru a dezvolta un cartier de locuinţe complet (blocuri, restaurante, parcuri, fashion, locuri de joacă, cazinouri, vezi proiect) pe malul Oltului, după noul Mall, în perimetrul mărginit de compania indiană Wippro.

Infiintata de doi cetateni belgieni, Jan Demeyere si Didier Balcaen, care s-au indragostit de Europa de Est in general si de Romania, in special, in urma cu mai bine de un deceniu, Speedwell isi propune sa dezvolte proiecte imobiliare cu Pasiune. O asemenea Pasiune se reflecta nu doar printr-o puternica implicare directa a actionarilor, dar şi a tuturor membrilor echipei Speedwell.

Desi obiectivul final de a aduce profit pentru partenerii de investitii nu este niciodata trecut cu vederea, aducerea unei imbunatatiri in mediul urban la care intreaga echipa poate privi in urma cu mandrie este la fel de importanta pe lista de obiective, pe cat este si placerea de a lucra in echipa la dezvoltarea proiectelor.

Avand un portofoliu de proiecte realizate in valoare de peste 600 de milioane de euro si alte 400 de milioane de euro pentru proiecte aflate in plina desfasurare, nu lasam numerele impresionante sa stea in calea fiecarui detaliu in demersul nostru catre Excelenta.

Potrivit declaraţiilor primarului Mircia Gutău, dezvoltatorul imobiliar va realiza din bugetul propriu prelungirea actualului bulevard cu 4 benzi pe întreaga lungime a cartierului, Primăria urmând să să continue această stradă până în zona nord, unde va intersecta Strada Republicii, printr-o traversarea a căii ferate. Aceasta urmând a fi o nouă rută de legătură în oraş.

Primarul Gutău a mai menţionat că în zona Malllului există deja dezmembrări ale terenului şi urmează ca în perimetrul mărginit de bulevardul Nicolae Bălcescu, dezvoltatorul imobiliar să aducă noi retaileri, ancore ale Râmnicu Vâlcea City Mall.

Liviu POPESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *