Un nou bloc turn de 14 etaje se va construi în Râmnicu Vâlcea, în Ansamblul Rezidenţial Central

Apartamente de 2,  3 si 4 camere, în zona centrală a Râmnicului, în cel mai modern ansamblu imobiliar şi cel mai înalt din oraş

Ansamblu este alcătuit din 4 imobile de locuinţe din care 3 cu regim de înălţime de S+P+14.

Este pozitionat aproximativ în centrul Râmnicului, oferind un standard înalt de calitate atât prin arhitectura deosebită, spaâii verzi aerisite între imobile şi un mic parc cu acces privat doar pentru locuitorii ansamblului. La aceasta se adaugă o panoramă spre toate punctele cardinale, din orice apartament se pot vedea fie dealurile Goranului, fie zona montană şi subcarpatică spre vest.

Imobilele de locuinţe colective sunt deja în ultima fază, la construcţia celui de-al 3-lea imboil, urmând ca anul viitor să fie şi acesta finalizat.

“Atmosfera civilizată, apropierea de instituţiile publice şi private ale municipiului,  siguranţa, confortul, serviciile oferite în cadrul ansamblului,  reprezintă premisele pentru a forma o adevărată comunitate, iar acestea sunt garantate prin regulamentul de condominium agreat în prealabil de către toţi locuitorii ansamblului. Clădirile care respectă cele mai înalte standarde europene de siguranță și confort, finisajele de calitate și anii de experiență în construcții, ne recomandă pentru alegerea unui cămin ideal”, spune Romeo Iliescu, dezvoltatorul imobiliar al acestui complex.

Ansamblul Rezidenţial Cenmtral este un produs imobiliar premium, în linie cu specificul zonei, lângă centrul Râmnicului, pe faleza râului Olăneşti. În proiectarea mixului de apartamente, focusul dezvoltatorului a fost acela de a crea momente speciale pentru fiecare tip de locuinţă, începând de la cele de 2, 3 sau 4 camere,  apartamente penthouse  În acelaşi timp, toate unităţile păstrează o comunicare directă cu natura şi beneficiază de un nivel premium al finisajelor. De asemenea, apartamentele sunt orientate spre toate punctele cardinale, având însorire pe toată durata zilei şi o privelişte panoramică asupra centrului oraşului, vf. Cozia şi vf. Capela, Goranu şi valea Oltului.

Este primul ansamblul rezidenţial de 14 etaje din Râmnicu Vâlcea, un reper pentru arhitectura rezidenţială din oraş şi pentru urbanismul zonei.

Pentru mai multe detalii despre apartamente găsiți pe site-ul  www.apartamente-valcea.ro și pe pagina noastră de Facebook Ansamblul Rezidențial Central telefon mobil 0730231419 d-na Lili Hodina Direct la Dezvoltator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *