Un modern Complex Spa urmează a fi construit în Staţiunea Băile Olăneşti de S.C. Olăneşti – Riviera

Ruşii, israelienii şi ucrainenii sunt turiştii fideli staţiunii Băile Olăneşti, cu precădere ai complexului deţinut de S:C. Olăneşti-Riviera, firmă care se află în plin proces de modernizare şi de extinderea a bazei de tratament.

Israelienii aflăm că vin de 40 de ani la Băile Olăneşti, fiind staţiunea pentru care optează încă cu un an înainte de a veni în vacanţe, aceştia fiind mulţumiţi de procedurile de tratament, de calitatea serviciilor şi de geografia de excepţie a judeţului Vâlcea.

În această perioadă Hotelul Olăneşti care deţine 205 camere este în plin proces de modernizare, peste 50% din camere fiind deja upgradate la nivel de 3 stele, urmând ca în cursul anului următor şi restul camerelor să fie terminate. Dacă în acest an, avem deja un modern restaurant, tot anul următor celelalte 2 săli de restaurant vor fi puse la punct, proprietarii dorind astfel să fie auditaţi de companii de prestigiu, sperând să atace piaţa turiştilor din Europa de Vest.

În apropierea hotelului se ridică un modern complex spa care va avea două piscine uriaşe acoperite, pub-uri, saune, bazine pentru tratament şi sunt şanse ca acesta să fie inaugurat la finalul anului 2018.

S.C. Olăneşti – Riviera are planuri şi pentru hotelul ridicat în zona Livadia, unde se discută pentru o posibilă franciză cu un lanţ internaţional. Firma deja are experienţă în acest sens, în Râmnicu Vâlcea, având deja achiziţionată franciza Ramada.

Deşi este luna noiembrie, se poate spune că staţiunea Băile Olăneşti este plină de turişti, toate parcările sunt pline, asta însemnând că Vâlcea este pe drept numită capitala turismului balnear.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *