Un mare agent economic de pe platforma Râureni deschide o nouă sectie de producţie în Parcul Industrial Budeşti

Cu un parc economic care se poate întinde pe cel puţin 100 de hectare, cu un număr de peste 5000 de salariaţi, cu mai multe unităţi de producţie, logistică, servicii, Parcul Industrial Budeşti este şi în anul 2019, ţinta investitorilor care optează pentru Vâlcea.

Primul motiv este apropierea de Râmnicu Vâlcea şi căile de acces spre Parcul Industrial, distanţa de maxim 10 minute care se face până aici şi evident bazinul de recrutare pentru forţă de muncă. Asta a dus la investitori străini Franţa, Belgia dar şi o companie de pe platforma Râureni a optat să-şi deschidă o nouă secţie aici în 2019.

Al doilea motiv este că Loturile Autostrăzii Sibiu – Piteşti care vor începe în anul 2020, vor ajunge până la Tigveni, adică la aproximativ 15 km distanţă de Budeşti, facilitând astfel transportul de mărfuri spre ruta europeană.

Al treilea motiv este începerea în anul 2019 a reabilitării drumului judeţean Budeşti – Drăgoeşti, unul din cele mai importante rute de acces, varianta pentru DN 64, Râmnicu Vâlcea – Drăgăşani, drum care leagă toate comunele de pe malul stâng al Oltului.

Şi un alt mativ, nu ultimul este deja discuţia avansată pentru un mic aerodrom în localitate care ar putea deveni realitate în următorii ani, în urma unui parteneriat între Consiliul Judeţean Vâlcea şi Consiliul Local Budeşti.

Primăria Budeşti este foarte deschisă pentru noi investiţii în acest parc industrial, proiectele pe care le are sunt exact pentru definitivarea infrastructurii aici şi identificarea facilităţilor pentru aceşti dezvoltatori.

AP

One comment

  • Popescu Bogdan

    Cine a dat autorizatiile pentru gardurile din punctul Patrati ??????????????? Practic nu exista strada acolo…,,doar o alee pe care esti obligat sa conduci …..un stalp de electricitate in mijlocul drumului……..fenomenal……vizibilitate auto la iesire de pe drumul acela foarte periculoasa!!!!!!!! Atentie!!!!!!! Primaria trebuie sa rezolve problema acolo inainte sa se intample accidente !!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *