Un magazin de retail în Crețeni, un prim pas pentru modenrizarea Centrului Civic

”De fapt asta este dorința mea. Centrul unui localități este locul de socializare, sfatul cetății. Zona unde se dă pulsul, inima. Aici, trebuie ca toate să arate impecabil. Instituții publice, spații alimentare, mici zone de comerț. Locul unde populația vine, își rezolvă atât problemele personale la instituții, merge la cumpărături, socializează, este locul geometric al unei localități. Acesta îmi doresc să fie un spațiu civilizat”, spune primarul din Crețeni, Constantin Catrina.

Edilul nu omite însă modernzizarea întregii localității, de aceea prin PNI, acesta insistă pentru drumuri, pentru finalizarea întregii infrastructuri de asfalt din Crețeni.

Mai sunt și alte proiecte care vizează legături rutiere între sate, extinderea de utilități și transformarea localității într-una care stimuleze atragerea de investitori.

”A venit acest retailer, probabil că în scurt timp vor veni și alți investitori la noi în comună. Mă bucură foarte mult că tinerii care lucrează în afară, vin acasă, își reabilitează locuințele, își fac case noi. Au chiar planuri de afaceri, mulți vor să acceseze fonduri europene. Există interse pentru energia verde, mulți doresc să acceseze fonduri pentru acest program. Chiar și noi așteptăm PNRR în acest sens”, mai adaugă edilul din Crețeni.

Comuna Crețeni devine de la an la an, un loc în care se vine, migrația de la oraș, include această localitate printre destinațiile preferate de români. Motivele ar fi situarea aproape de municipiul Drăgășani, pe Drumul Național 67B și în zona viticolă dar și pomicolă, cu un potențial care poate fi exploatat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *