Un drum comunal din Grădiștea, blocat de alunecările de teren

Alunecătile de teren din comuna Grădiștea au distrus grav drumul de legătură între comunele Sinești, Grădiștea și Livezi, acesta fiind blocat de mai multă vreme.

Primărul din Grădiștea, Ilie Boiangiu, a făcut numeroase demersuri și memorii către autoritățile județene și centrale, dar fără nici un rezultat. De cinci ani sunt probleme cu acest drum, care este paralel cu drumul județean, extrem de important pentru circulația, atât a utilajelor agricole cât și a atelajelor, pentru toți locuitorii din cele trei comune. În fiecare an, primarul Boiangiu a intervenit cu forțe proprii pentru remedierea drumului, dar după fiecare ploaie, tot versantul se prăbușește.

“Drumul comunal 75 din satul Sărăcinești este blocat, nemaiputându-se circula. Trebuie construit urgent un zid de sprijin care să stopeze versantul care se prăbușește la fiecare ploaie. Sperăm că vom primi bani pe situații de urgență pentru a putea executa acest zid de sprijin, astfel redându-le posibilitatea oamenilor să poată circula, să ajungă la locurile agricole, pentru transportul lemnelor sau a altor necesități, în deplină siguranță, evitând circulația pe drumul județean”, a conchis primarul Ilie Boiangiu.

C.P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *