Un complex turistic “ca la Mako” se va inaugura anul viitor în Olăneşti

Dacă în această vară, Călimăneştiul a reuşit să se desprindă de coada staţiunilor balneare din România şi să ajungă în preferinţele turiştilor din ţară, nici Băile Olăneşti nu se lasă mai prejos. Astfel, anul viitor, la Băile Olăneşti va fi inaugurat unul din cele mai mari complexe de agrement din România, similar celui din Mako – Ungaria.

Este vorba despre un complex care se va întinde pe 4000 de mp şi pe câteva etaje şi care va include spaţii de recreere, piscine, un aqua magic, tratament, saună, cafenele, etc

Investitorul privat lucrează la acest complex şi dă asigurări că în primăvara anului 2016 va fi deja inaugurat urmând astfel ca în cel mai scurt timp să devină o atracţie pentru turiştii din ţară.

Aşadar autorităţile locale din staţiunile vâlcene au realizat că nu e suficient să oferi celor care vin în vacanţă doar mănăstiri şi alei de curâ balneară şi că turismul nu stă doar în turism social. Cei care nu vor înţelege asta şi vor rămâne captivi în trecut nu vor reuşi pe viitor să reziste.

Le urăm succes celor de la Tisa şi le garantăm că în această revistă orice este pozitiv şi benefic pentru economia judeţului va avea promovare.

AP

4 comments

 • Ionut

  Nu inteleg totusi unde va fi exact complexul si cine il construieste. Astea ar fi fost dupa mine cam cele mai importante detalii intr-un articol de genul asta.

 • Chiutescu Maria

  De ce unul ca la MaKo si nu un unicat;de ce ne luam si ne comparam mereu cu altii?
  Daca investitorul privat este cel care perin frauda s-a insusit aceasta bogatie naturala daruita de DUMNEZEU NOUA,tuturor ,atunci accesul la acest obiectiv va fi limitat ca si la izvoarele daruite de DUMNEZEU si pentru care privatul nu au investit un leu (ba da:in gardienii care monitorizeaza intrarea la binefacatoare izvorate de ape).

 • Doru

  Ar fi bine, dar cred ca va fi un esec. Asa a fost si cu chei ptr. ape, si cladirea ptr. tratamente de la puturile 8…14 si cu distrugerea vechilor bai pri incendiere si ascunderea intoxicarii cazatilor la hotel olanesti in toamna. Va mirati
  ca vin turisti mai putini si cu
  cheltuieli mici. Oare ace

  st consiliu local este chiar cinstit????

 • mariana

  Complexul este in statiunea Baile Olanesti si este construit de cei de la Tisa.I se va spune Tisa Spa.Stiu asta pentru ca merg in fiecare an in statiune si stiu constructia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *