Un complex de agrement de 12 milioane de euro va transforma comuna Vlădești în stațiune balneară

Unul dintre cele mai mari complexe balneare din județul Vâlcea va fi construit la Vlădești, care va include ștranduri, structuri hoteliere, un heliport, un sanatoriu, grație apei sărate care se regăsește din plin în subsolul localității vâlcene.

”Este vorba de investiția derulată prin CNI, unde Consiliul Județean este partener al Consiliului Local Vlădești și care este aprobată, în foarte scurt timp vom începe forajul. Este atuu-ul prin care Vlădești va deveni stațiune turistică. Am obținut licențele de foraj. Valoarea proiectului se ridică la 12 milioane de euro. Sunt convins că aceasta va fi noua atracție a județului, procedurile medicale, zona de spa, zona hotelieră va fi una la standarde europene, totul bazat pe apă sărată”, spune primarul Adrian Cosac.

Comuna Vlădești este una dintre cele mai urbanizate din județ, căutată de investitorii în turism și imobiliare, de aceea, administrația lucrează intens la asfaltarea străzilor din zona Trundin, unde se toarnă 2 km de asfalt.

Podul de la Pietari este finalizat și prin CNI a fost depus un nou proiect de reabilitare drumuri, prin care administrația speră să finalizeze toată infrastructura rutieră din comună.

”Acesta mandat urmează să includă o serie de investiții la care includ extinderea rețelelor de gaze, apă, canal, modernizarea drumurilor în zone izolate și care sunt foarte căutate în ultimii ani de cei care vor să își ridice o locuință. Este vorba de zonele Trundin, Fundătura, Lacul Frumos, zone virgine, aflate în catunele de pe culmime dealurilor, care sunt căutate de cei care vor să scape de aglomerația urbană și se ridice o locuință în care să stea fie pe timpul verii fi chiar definitiv, beneficiind de aerul curat sau de cadrul natural unic. Așteptăm noile programe europene să vedem pe ce axe ne putem încadra, fie așteptăm promisiunea Guvernului Orban de a lansa un nou program național de dezvoltare.” a declarat primarul Adrian Cosac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *