Un bărbat din Râmnicu Vâlcea, urmărit prin dispozitiv GPS, montat sub maşină, de o femeie geloasă?

Un dispozitiv de urmărire era montat sub maşina acestuia şi, neştiind despre ce este vorba, a sunat imediat la 112. Ofiţerii SRI au fost alertaţi şi au ridicat dispozitivul de urmărire pentru expertiză.

Dispozitiv de urmărire găsit montat sub maşina unui bărbat din Vâlcea

“Un dispozitiv GPS a fost ridicat de către ofițerii SRI, dispozitiv ce era montat pe un autovehicul. Este vorba de un bărbat din Râmnicu Vâlcea care și-a dus autoturismul la service, moment în care mecanicul a observat dispozitivul sub mașină. Neștiind despre ce este vorba, proprietarul autoturismului a sunat la 112”, informează IPJ Vâlcea

Autorităţile continuă cercetările pentru a descoperit cine a montat dispozitivul şi cu ce scop.

Ne gândim şi noi la poveşti indiscrete. Tipul nu este nici James Bond, nici agent CIA sau KGB şi atunci…

Surse spun că dispzitivul ar fi fost montant de o femeie.  Povestea atunci devine funny…

De altfel politia mai spune următoarele: “Proprietarul autoturismului sub care a fost găsit dispozitivul GPS este un bărbat, de 71 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Autoturismul este folosit și de fiul acestuia, un bărbat, de 40 de ani, care, în cursul lunii septembrie a depus o plângere la Poliția Min. Rm. Vâlcea cu privire la comiterea infracțiunii de hărțuire de către o femeie, de 38 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. De asemenea, în cursul zilei de 29 octombrie înainte de apelul pe 112, același bărbat a depus o petiție la Poliția Mun Râmnicu Vâlcea prin care sesiza că aceeași femeie i a adresat injurii și expresii jignitoare”

AP

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *