Trupa “Antract” şi-a lansat un nou single la Râmnicu Vâlcea

Trupa “Antract” şi-a lansat, vineri seara, la Râmnicu Vâlcea, în faţa a peste 200 e fani, noul single “Începe să bată”, ultima piesa care va fi inclusă pe albumul care va apărea în luna martie a anului viitor.
“Este publicul nostru. De aici suntem, de aici am plecat, aici ne întoarcem mereu cu bucurie. Publicul vâlcean are acel ceva, pe care îl simţim mereu pe scenă. Are în el familie, prieteni, are parfumul oraşului pe care numai noi, ”Antract” îl simţim. Piesa “Începe să bată” va fi inclusă pe albumul pe care îl vom lansa în martie, atunci când ”Antract” va împlini 30 de ani de activitate. Nu ne-am gândit la un nume al acestui album, vom vedea care din piese se distinge ca temă, până acum ar fi “Lucid”, dar mai e până atunci”, a declarat pentru AGERPRES, liderul trupei, Bobiţă Cătuşanu.
În afara acestui single, ”Antract” a interpretat şi celelalte piese care vor apărea pe album – Lucid, Fluturi, Dezbracă-te de tine, Pentru tine nou, etc dar şi hiturile cu care s-au consacrat, “M-am obişnuit”, “Inima mea”
Antract a fost înfiinţată în 1984 în Râmnicu Vâlcea, de Bobiţă Cătuşanu. Iniţial, grupul s-a numit iniţial ”Mini- Paradox”, fiind sub aripa ocrotitoare a unui trupe rock din Rm. Vâlcea, pe nume ”Paradox”. Ulterior, băieţii şi-au spus ”Zig-Zag”, după care, sfătuiţi de autorităţile comuniste să-şi caute un drum “mai drept”, au ajuns ”Antract”.
În 29 de ani de carieră, Antract a înregistrat albumele Antract (1994, vinil), Blestem (1995), Înainte de toate (1999), Amintiri (2001), Nou (2003), Live 20 de ani (2004), Contraste (2006), Live 25 (2010) şi a cântat pe cale mai mari scene din România în compania unor nume mari din rock-ul  internaţional cum ar fi : Uriah Heep, Jetro Tull, Saxon, Paradise Lost, Ronnie James Dio,  Monster Magnet, Metallica, Helloween.
De asemenea Antract a avut o colaborare şi cu actriţa americană Jenny Molen, protagonista din videoclipul piesei “Înger”.
În prezent, trupa îi are în componenţă pe Paul Radu – voce, Bobiţă Cătuşanu – bass, Ilie Manole Vlad – chitară Răzvan Gorcinski – tobe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *