Trotuare și drumuri, proiectele la care lucrează Primăria Șirineasa

Primarul din Șirineasa a demarat  o serie de noi investiții menite a dezvolta această localitate aflată pe Valea Luncavățului.

Printre proiectele pe care le are ca prioritate Bebe Streinu se află modernizarea  drumurilor, modernizarea trotuarelor și atragere de investitori privați în comuna.

De asemenea, un alt proiect foarte important pentru comunitate este reabilitarea dispensarului medical, la interior. Dispensarul medical a fost reabilitat cu fonduri proprii, de la bugetul local, doar pe exterior, iar acum se așteaptă finanțare pentru a putea să demara execuția reabilității la interior.

Sunt șanse foarte mari de a fi reabilitat căminul cultural din centrul comunei, local aflat de multă vreme închis pentru conservare.

În prezent se lucrează la amenajarea trotuarelor și urmează să se demareze procedurile pentru licitația reabilitării drumurilor comunale din localitate

Șirineasa se află în siajul economic al orașului Băbeni, dinamica pieței de muncă din Șirineasa depinde foarte mult de dezvoltarea industrială a orașului situat la nord. Mare parte din forța de muncă din localitatea este angajată la agenții economici din Băbeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *