Tronsonul 4 al Autostrăzii Sibiu – Piteşti, (Curtea de Argeş – Tigveni) urmează să fie scos la licitaţie

Documentația pentru Contractul destinat proiectarii și execuției secțiunii 4 a autostrăzii Pitești-Sibiu, a fost trimisă astăzi la Agenția Națională pentru Achiziții Publice pentru verificare și validare. După finalizarea acestei etape, Contractul pentru proiectare și execuție va putea fi postat pe SEAP, pentru ofertare.

Proiectarea acestei secţiuni ar urma să  dureze 16 luni iar execuţia lucrărilor 44 de luni. Perioada de garanţie pentru calitatea lucrărilor, stabilită prin documentaţie este de minim 60 de luni.

Secţiunea 4 a autostrăzii Piteşti-Sibiu, este cuprinsă între localităţile Tigveni şi Curtea de Argeş şi are o lungime de 9,86 km, din care 1,35 km de tunel care vor fi construiţi în zona de traversare a dealului Momaia

În acest moment se află în procedură de elaborare documentaţiile pentru loturile 2 şi 3 ale acestei autostrăzi.

Anul trecut au fost scoase la licitaţie contractele pentru proiectarea şi execuţia loturilor 1 şi 5 ale autostrăzii Piteşti-Sibiu, iar la ora actuală ofertele se află în faza de evaluare.

One comment

  • Cecile C.

    Se pare ca si minciuna este o vorba , deoarece acest tronson nu va mai trece prin Valcea.
    Interesele sint mari iar parlamentarii valceni invizibili. Daca se va confirma acest fapt , ca tronsonul va avea alta ruta , atunci toti parlamentarii , indiferent de culoarea politica sa-si prezinte demisia deoarece se vor dovedi prea mici pentru o misiune asa mare. Responsabilitatea ii obliga sa aiba decenta.
    Asteptam ca timpul sa confirme zvonul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *