Trofeul deceniului 2 la Râmnicu Vâlcea – Prof. Univ. Dr. Paulin Andrei

Soarta și destinul l-au ajutat foarte mult in viața, având un prenume predestinat. Radicalul vine de la celebrul Paulescu, omul cu insulina

Paulin Andrei este absolvent la Oxford, are un doctorat în metafizica la Sorbona, unul în științe neurocognitive la Yale și a fost admis la Stanford pentru aplicații motrice in incongruenta imaterială.

 

Este singurul vâlcean care știe sociologie, psihologie, economie, parapsihologie, istorie și lucru manual și are doua doctorate in matematica administrației și una în drept constituțional, obținut la Maryland University.

Se pricepe la statistica, numismatica,  traforaj, hermeneutica și onomatopeică.

Are doua burse Soros în arheologie cuantica și știe foarte bine geografia sinusoidala și teoremele Leibnitz-Cauchy și brâul de șase.

Poate vorbi despre cosmogonie, babilonie și meteorologie. Este ubicuu și are calități extra și metasenzoriale, știind apriori ce urmează să se întâmple in Ramnicu Vâlcea.

S-a născut mesianic pe acest pământ iar profețiile lui l-au depășit pe Iisaia știind când se dă ora exacta in universul linear din Ostroveni.

Considerat eminentă cenușie a Facebook, l-a învins pe Poptamas și deja are mai multe coordonate axiologice decât Lucian Blaga.

Are un caracter hemoroidal și face mai mult bine decât orice panaceu laxativ.

Pentru aceste calități meiotice și mitocondriice i se oferă trofeul Gala Galaction specific homericilor atlanți ai orașului.

De Nicolae Futu-i Iancu

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *