Trei vâlceni urmăriți de carabinieri in Milano

Trei vâlceni au fost prinși de carabinieri în dimineața zilei de marți, 6 septembrie, după o urmărire de mai mulți kilometri.

Aceștia s-au răsturnat cu mașina după ce au încercat să scape de poliție printr-un tunel. Toată acțiunea s-a petrecut înainte de ora 9, la Milano, pe via Gattamelata (zona Fiera).

bordul mașinii se aflau patru cetățeni dintre care trei români, reținuți de carabinieri. Al patrulea pasager a fugit și este de negăsit. Naționalitatea lui nu a fost dezvăluită, menționează Milano Today.

Astfel, marți dimineața, în Viale Certosa, când carabinierii au încercat să oprească un autoturism BMW cu patru persoane la bord, șoferul bolidului a preferat să accelereze și s-a îndreptat cu viteză spre via Gattamelata, unde, la intrarea în tunel, a lovit trei mașini după care s-a răsturnat.

Cei patru bărbați aflați la bord au reușit să iasă din mașină și au luat-o la fugă în direcția spre Casa Milan, traversând tot tunelul. Trei din cei patru pasageri din mașină au fost opriți chiar în fața sediului clubului de fotbal. Ei au fost identificați ca fiind de naționalitate română. Al patrulea este căutat de carabinieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *