Trei oameni de afaceri vâlceni care oferă peste 3000 de locuri de muncă, propuşi cetăţeni de onoare ai Râmnicului
Într-o economie destul de dură, unde competiţia este aspră şi într-un judeţ care multă vreme a stat captiv în socialismul retard, 3 oameni de afaceri au îndrăznit şi au creat afaceri care oferă 3000 de locuri de muncă cel puţin şi în consecintă putem spune că 3000 de familii au un venit. Mare mic, nu suntem noi în măsura de a judeca.
Îi cunosc pe toţi trei şi cu o parte am colaborat/lucrat şi pot spune că dincolo de preconcepţiile societăţii, cei trei sunt oameni de toată isprava, oameni care plătesc taxe la zi care nu au zile libere şi au creat adevărate branduri naţionale.
Maria Tudor, cel puţin pentru emblema Ramada, merită cu prisosinţă acest titlu. Când aduci în acest judeţ, un nume, când pui judeţul pe harta internaţională, nu mai poţi comenta negativ. Uzina Mecanică din Râmnicu Vâlcea, salvată de la faliment, aşa cum au păţit-o toate fostele fabrici militare, afacerile în turism, un grup de active unde lucrează peste 1000 de oameni, acestea sunt aspecte care merită să fie menţionate.
Dorina Mutu înseamnă Annabella, primul retailer vâlcean care a depăşit graniţele judeţului şi a adus comerţul civilizat şi în mediul rural. O companie care se extinde şi care se poate lăuda cu produse proprii şi care oferă aşa cum spus peste 1000 de locuri de muncă. Annabella a fost un pionier al comerţului capitalist în Vâlcea şi merită tot respectul
Constantin Boromiz, din nou, un nume naţional, Boromir este o companie recunoscută în România şi care a reuşit să facă din morărit şi panificaţie o afacere de succes. Sărbătorile românilor se fac cu produse Boromir.
Aşadar sunt trei nume de oameni de afaceri vâlceni care au menţinut judeţul pe o linie de plutire şi l-au făcut recunoscut la nivel naţional. Înainte de a da cu pietre, recomandăm să lăsaţi de-o parte mentalitatea socialistă şi să îi apreciem pe cei care au avut curaj şi îndrăzneală să ia taurul de coarne. Nu e deloc uşor să îţi asumi o responsabilitate, atât pentru tine cât şi pentru 1000 de angajaţi.
Liviu POPESCU
Mai bine nu! Oamenii sunt niste sclavi pentru ei !
Chiar mai rau de atât credema
Bună ziua! Sunt de acord , mai ales cu doamna Mutu Dorina, femeie de mare succes foarte apropiată de învățământul preuniversitar economic!❤️
Pingback: Ce este învățarea socială? - Ramnicu Valcea Week