Trei investiţii majore anunţate de primarul oraşului Brezoi

Primarul oraşului Brezoi, Robert Schell, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, trei investiţii majore care urmează să fie demarate, fiind vorba de două hypermarket-uri şi o fabrică de betoane.

‘De multe ori am fost numiţi polul sărăciei şi pe bună dreptate, după 1990, oraşul Brezoi, cândva centrul industrial al nordul judeţului a intrat în declin, odată cu căderea industriei lemnului, mică sau cu diminuarea lucrărilor la amenajările hidrotehnice. Brezoiul înregistra una din cele mai mari rate ale şomajului, iar mulţi localnici au plecat în străinătate. Lucrurile se pare însă că se vor îndrepta. Pot anunţa deja trei investiţii importante în oraş, două sunt hypermarketuri şi unul este o fabrică de betoane, care va fi foarte utilă atunci când vor începe lucrările la tronsonul de autostradă Piteşti-Sibiu, tronson care va trece prin Ţara Loviştei. Pot să spun faptul că şi dezvoltarea turismului sus la Vidra, cât şi Transalpina au adus o creştere a turiştilor, aici pe Valea Lotrului’, a spus Schell.

Acesta a menţionat faptul că cele trei investiţii vor crea aproximativ 300 de noi locuri de muncă, iar suma totală investită va fi de aproximativ 1 milion de euro.

Schell speră că ulterior aceste investiţii vor impulsiona şi alte companii să vină să investească în oraşul situat la vărsarea râului Lotru în Olt.

Brezoi este cele mai nordic oraş al judeţului, cunoscut drept capitală a Ţării Loviştei, de aici începând Valea Lotrului, un cunoscut traseu turistic care include staţiunile Voineasa, Vidra şi Obârşia Lotrului. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *