Traian Dobrinescu ar putea fi un bun păstor de capre şi atât

Şi nici nu apucă acel cucoş să cânte de trei ori de când Traian Dobrinescu o comise p-aia cu timbru fiscal că, brusc, bobocul parlamentar, ajuns printr-un miraj al USL să şadă în băncile somnoroase ale parlamentului, vru pensie.

Dar nu din aia pe care o ia amărăşteanul nostru român de 400 de lei, ci una specială, pentru că nu-i aşa, domnul Dobirnescu, fost raapapsist, fost jurnalist, fost, fost…se vru cu parale în buzunarul vestei sale boeme. De unde? Din taxele şi impozitele adunate de la bietul întreprinzător român, amărâtul pândit de ANAF, la colţ de stradă pentru un viol de binefacere pentru tombola lui Ponta.

Chiar mă mir că domnul Dobrinescu un fel de căprar în ale meseriei de week-end nu ştie că bugetul patriei noastre se face din banii pe care îi dă el statului de pe brânza de ţap şi iedul de fătătură.

Hai, am zis eu, că în primă fază, aia cu timbrul fiscal, l-a furat pe Dobrinescu muza destinului său areopag şi gata, visa că vin banii căcălău pe cărţile cumpărate de românul hulpav ca să „aibe şi gura lor, ce-i de la Uniunea Scriitorilor ce bea, ce fuma şi ce…”, dar de data asta, nea Traian se făcu frate de pensie cu alţii parlamentari hulpavi de bani şi puse o semnătură scriitoricească pe un proiect cinic şi extrem de perfid.

Traiane, gata, e cazul să pleci din politica asta românească, sincer, ne-ai ieşit de la suflet, cred că acolo pe imaş cu caprele e mai sănătos decât să debitezi timbre fiscale şi pensii speciale.

Recunosc, sunt unul care a citit cărţile lui Dobrinescu şi, da, e bun, dar e bun doar acolo, în rest nu, la politică e unul dintre cei mai slabi politicieni pe care i-a produs acest judeţ de la întemeierea Romei.  Mai bine cu Dinu Pădureanu decât la Bucureşti, da, nea Traiane.

Şi ca să o facă de cacao până la capăt, Dobrinescu zice că şi-a retras semnătura de pe proiectul cu pensiile speciale. Cum mama naiba vine asta, întreb şi eu, a scris invers cu picul, a băgat clipul ăla al lui Enigma cu „Return to innocence”? Iar dacă a băgat clipul ăla în care un moş se întoarce înapoi până la faza de nou născut, Dobrinescu să fie atent, petru că românii ar putea, în cazul lui, să depăşească faza asta…direct la timpul T zero.

Traian Dobin -e-nesculat

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *