Traficul la ieşirea spre Bucureşti din Râmnicu Vâlcea rămâne blocat încă două luni

Traficul la ieşirea spre Bucureşti din municipiul Râmnicu Vâlcea va mai rămâne blocat două luni, primăria solicitând constructorilor care execută pasajul Tudor Vladimirescu să finalizeze lucrarea până la începutul lunii august.

‘Pasajul a început în urmă cu doi ani. Azi se împlinesc doi ani de când tot traficul dinspre centrul oraşului spre centura de est a fost blocat. Au fost nenumărate prelungiri datorate, în mare parte, faptului că proiectul a fost făcut pe genunchi, în 9 zile. Dar situaţia nu mai poate continua aşa. Am vorbit cu constructorii şi am convenit ca 8 august să fie termenul limită pentru finalizarea acestui pasaj. Mai ales că ne apucăm şi de Podul Maternităţii, care se află în prelungirea acestui pasaj. Primăria a pregătit documentaţia şi pentru bretelele de legătură, de aceea trebuie să avem acest proiect finalizat’, a declarat viceprimarul Eduard Vârlan, în cadrul unei vizite pe şantier.

Pasajul suprateran Tudor Vladimirescu este una din cele mai mari investiţii în infrastructură din Râmnicu Vâlcea, care face legătura între centrul oraşului şi şoseaua de centură ‘Calea Bucureşti’.

Pentru a se executa lucrarea, traficul spre Bucureşti a fost deviat dinspre centrul municipiului prin nordul şi sudul oraşului.

Lucrarea se ridică la aproximativ 10 milioane de euro şi trebuia, potrivit contractelor, finalizată în urmă cu un an.

AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *