Toto Cutugno va concerta în premieră alături de Orchestra Simfonică București, duminică, la Sala Palatului

Cântărețul italian Toto Cutugno le va oferi duminică fanilor din România un show grandios structurat în două părți, în prima parte urmând să cânte cu trupa sa de șapte muzicieni, iar în cea de-a doua parte urmând să urce pe scenă și orchestra simfonică care va fi dirijată de dirijorul lui Al Bano.

“Mâine vom face probele. Mi s-a spus că membrii orchestrei sunt foarte talentați. Pentru acest concert vom avea un dirijor care vine din Italia, dirijorul lui Al Bano. El a făcut orchestrația celor 14 melodii din show pentru toată orchestra. În prima parte a show-ului va fi un spectacol cu orchestra mea de șapte muzicieni, iar în cea de-a doua parte spectacolul va continua cu orchestra simfonică. În cea de-a doua parte a spectacolului, melodiile vor fi tip San Remo, cu o orchestră foarte mare care vor oferi publicului foarte multe emoții”, a afirmat artistul într-o conferință de presă susținută vineri seara la Premier Palace Hotel & Spa din Capitală.
Solistul, care a sosit în România cu câteva ore înaintea conferinței, a spus că își dorește foarte mult să viziteze orașul și sâmbătă, după probe, va merge să vadă cum s-a schimbat Bucureștiul. “Mâine voi face probe cu Orchestra Simfonică și după aceea, dacă am timp, aș vrea să mai revăd orașul. Aș vrea să văd și aceste turnuri care au devenit simboluri ale tuturor marilor orașe. (…) Bucureștiul este foarte schimbat. Am văzut construcții noi și mai mult ordine. Clădiri frumoase, parcuri frumoase, orașul a crescut foarte mult”, a mai spus artistul.
Toto Cutugno și-a adus aminte în timpul conferinței și de unul dintre recitalurile susținute la Cerbul de Aur de la Brașov, dar și despre momente plăcute de care a avut parte la nunta Nadiei Comăneci. Pe toată durata conferinței artistul italian a beneficiat de un traducător surpriză și anume vedeta TV Ramona Bădescu.
Duminică, începând cu ora 20,00, Toto Cutugno, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai Italiei, va concerta alături de Orchestra Simfonică București pe scena Sălii Palatului. Timp de doua ore, iubitorii muzicii italiene se vor bucura de hit-urile care l-au consacrat pe artist pe scena internațională.
Toto Cutugno le-a demonstrat fanilor români ca este un ‘italiano vero’ încă din 1993, când a concertat pentru prima dată în România, la festivalul Cerbul de Aur. Cu peste 400 de melodii compuse și peste 100 de milioane de discuri, artistul italian rămâne în istoria muzicii internaționale.
Biletele, cu prețuri cuprinse între 150 și 450 de lei, se găsesc în rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *