Toma Peștereanu: Chiar dacă guvernul PNL pedepsește comunele cu edili PSD, noi vom continua dezvoltarea localității

În comuna Costești, primarul Toma Peștereanu spune că a renunțat să mai spere ceva de la guvernul PNL, cabinet care și-a dovedit ”incompetența și reaua voință”, la ultima rectificare bugetară.

Peștereanu spune că se va concentra pe atragere fondurilor europene și prin Programe Naționale de Investitii, singura șansă pentru a dezvolta comuna.

”Noi am început schimbarea a 250 de lămpi cu leduri, prin proiectul pe agenția de mediu. Proiectul este unul modern ce cuprinde și un sistem de telegestiune. Lampile ce vor fi date jos de pe stâlpi vor fi relocate in alte zone ale comunei. Și chiar daca premierul demis Catu- Superman a pedepsit din nou UAT – urile conduse de primari PSD și PER, alocând bani cu grămada comunelor conduse de primari liberali, vă asigur că, voi încerca accesarea de alte fonduri europene și naționale pentru dezvoltarea comunei. Politica actuala de a pedepsi comunitățile locale, doar că au primar de alta culoare, in timpurile actuale, cu pandemie, cu scumpiri, nu face altceva decât să aducă ură și scârbă”, spune primarul din Costești.

Acesta va depune mai multe proiecte de infrastructură și în cadrul Programul Național de Investitii, spunând că dorește să finalizeze toată infrastructura de utilități, pentru a face din comună, o adevărată destinație turistică în Oltenia de sub Munte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *