Toma Ciolacu, noul primar al comunei Stroești va moderniza comuna

Fostul viceprimar al comunei Stroești, Toma Ciolacu, a primit voturile de încredere din partea concetățenilor săi, ocupând pentru următorii patru ani fotoliul de primar. Ciolacu mulțumește public tuturor locuitorilor din Stroești, asigurându-i ca va duce la îndeplinire toate obiectivele pe care și le-a propus în următoarea strategie de dezvoltare locală pentru următorii patru ani.

”Continuăm activitatea privind proiectul e OG 28, respectiv extinderea rețelei de alimentare cu apă în satul Dianu, pe o lungime de 5,5 kilometri, precum și stația de pompare și aducțiunea de apă. De asemenea, tot pe OG 28, avem un proiect în derulare privind asfaltarea a 3,4 kilometri de ulițe în comuna Stroești. Ca și prioritate, în acest moment avem consolidarea DC 132 (Stroești – Dianu) și să terminăm lucrările pe situații de urgență. În altă ordine de idei, continuăm demersurile pentru obținerea finanțării pentru consolidarea drumurilor Stroești – Obrocești, în punctual Codreanu și Stroești – Dianu, în punctual Păunești. Așteptăm deschiderea sesiunilor de finanțare pe Grupul de Alianță Locală (GAL) Horezu, unde avem mai multe priorități, respectiv reabilitarea și modernizarea dispensarului medical, reabilitarea și modernizarea centrului civic, amenajarea terenului de handbal și construirea a două terenuri de joacă în satele Dianu și Obrocești.”, a declarant noul primar al comunei Stroești, Toma Ciolacu.

Claudia POPA

 

One comment

  • Cristian Ancuta

    Satul Pojogi din ce Comuna face parte domnule primar? Pt acest sat chiar nu se poate face nimic in urmatori 4 ani?Aceasta este parerea mea si cred ca se incaseaza destui bani din acel Sat care este majoritatea ocupat de pensionari.Sa speram ca ne vom uni si voi pune personal o petitie si semnaturile aferente sa iesim di Com.Stroesti pt simplul fapt ca nu beneficiem de nimic fiind sub aripa Com Stroesti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *