Toate satele comunei Stroeşti vor avea apă curentă

În comuna Stroeşti, sistemul de alimentare cu apă introdus este realizat în proporţie de peste 50 la sută. Primarul Velcu  Istocescu Tudor spune că, în scurt timp, toate satele din localitate vor beneficia de alimentare cu apă, deoarece vor demara lucrările la extinderea alimentare cu apă în satul Dianu.

„Suntem în procedura de licitaţie la obiectivul Staţie de pompare, aducţiune apă din satul Stroeşti, iar în satul Dianu la obiectivul Extindere alimentare cu apă în cătunele Udreşti şi Păuneşti şi, astfel, se încheie alimentarea cu apă a tuturor satelor din comuna Stroeşti. Am încheiat procedura de licitaţie pentru a III-a cerere de finanţare la obiectivul Îmbunătăţirea serviciilor în comuna Stroeşti, asta însemnând renovarea căminului cultural, spaţii de joacă în satele Stroeşti şi Cireşu. Aceste lucrări se vor face din fonduri nerambursabile, vor începe în luna iunie şi se vor finaliza cel târziu în luna octombrie. Totodată, aşteptăm să se încheie contractul, în cadrul celei de-a doua cereri de finanţare prin Grupul de Alianţă Locală, privind dotarea serviciului public local, cu un buldoexcavator, utilaj cu care să putem interveni la nevoie, în cazuri create de calamităţi cât şi pentru altele.”, a declarat  Velcu Istocescu Tudor.

Administraţia locală din comuna Stroeşti are proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii şi este în aşteptarea apariţiei ghidului privind depunerea acestora pentru accesarea de fonduri europene.

Claudia POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *