Toate drumurile din Dăești se vor finaliza de modernizat

Cu investiția mult așteptată a rețelei de gaze naturale, cu noi proiecte pentru drumuri, extinderi de utilități localitatea Dăești urmează ca în 2023 să se stabilizeze, după afirmă edilul George Popolan, în primele cinci comune ale Vâlcii. Pentru că gazele naturale înseamnă agenți economici, o dezvoltare imobiliară și o resetare a întregii zone de pe malul stâng al râului Olt.

”Investitorii, numărul crescut de active, resursa umană, faptul că suntem o comună cu predilecție pentru zona rezidential și economic, situată între două orașe, investițiile publice pe care le-am implementat în ultimii 10 ani, la nivel de utilități. Eu cred că acestea sunt factorii care au făcut din comuna noastră una predictibilă, o destinație oportună pentru locuit și afaceri. Sunt convins că odată cu introducerea rețelei de gaze naturale, o lucrare demarată acum un an, cifrele vor sta cu totul diferit în viitorul apropiat. Totodată sala de sport Polivalentă, extinderea rețelelor de apă și canalizare, asfaltarea ultimelor drumuri sătești, reabilitarea școlii din Sâmbotin fac parte dintr-o amplă strategie de dezvoltare a comunei noastre. Ne vom axa clar pe energie verde, vom depune proiecte pentru stații de încărcare, pentru mobilitate urbană.  Avem o zonă de turism care se va dezvolta, avem proiectul pădure parc și adventure, vrem să facem din Dăești un cămin, un loc cald, să fie acasă pentru cei care stau sau cei care doresc să se mute aici”, susține George Popolan.

Comuna Dăești a devenit în ultimii ani un magnet pentru cei care fug de oraș și vor o locuință la țară, la doar 10 minute de Râmnicu Vâlcea. Dar și o zonă pentru investitorii privați. Pentru că localitatea aflată într-o zonă bună, aproape de căil de transport importante permite o dinamică crescută a afacerilor.

Totodată, drumul județean care traversează comuna a primit finanțare pentru a fi complet reabilitat, asigurând astfel o variantă pentru cei care doresc să ajungă la Călimănești sau mai repede spre Țara Loviștei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *