Toate drumurile din Boișoara vor fi asfaltate

Primarul comunei Boișoara, Mihai Săndulache dorește ca în acest an să termine de asflatat toate drumurile. ”Când începe sesiunea de depunere proiecte pe fonduri europene, vor intra și drumurile sătești, ulițe, toate însumând o lungime de circa 6 kilometri. Acum se lucrează la intabularea tuturor drumurilor pentru a putea întocmi proiectul de modernizare a acestora. Proiectele pentru apă și canalizare sunt depuse la Compania Națională de Investiții și așteptăm să vedem când vom primi fondurile necesare pentru a demara investițiile. Avem o rețea de alimentare cu apă pe o lungime de 28 km  din anul 2004. Este absolut necesară o reabilitare a acesteia ca și a Stației de Captare și Tratare, dar și a rețelelor de canalizare pe o lungime de 14 km. ”, a declarat Mihai Săndulache.

Odată cu modernizarea drumurilor, cu fiecare an care trece, cererea sau interesul pentru terenuri sau case vechi tradiționale a crescut. Oameni din alte părți ale țării au cumpărat și cumpără în continuare proprietăți.

Pentru realizarea mai multor investiții în infrastructură, comunele loviștene au pus la punct un ADI, prin care vor să acceseze fonduri, atât pentru asfaltarea drumului național 7D, cât și pentru alte utilități, cum ar fi gazele naturale sau alte investiții în infrastructură.

Claudia POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *