Toată Vâlcea așteaptă nunta de sâmbătă a Printului Nikolai al Danemarcei, eveniment organizat la Măciuca

Evenimentul monden care va avea loc pe 27 august la Măciuca este așteptat de întreaga suflare a României.

Prințul Nikolai al Danemarcei este fiul contelui de Montpezat, prințul Joachim, fiul cel mic al Reginei Margareta a II-a.

După cum susține alteța sa, a îndrăgit Măciuca in urma unei partide de vânătoare din anul 2019 și a ales să-și unească destinele cu Erikka chiar aici, in frumoasa locație din sudul Vâlcii.

Organizatorii evenimentului speră să iasă ceva deosebit, mai ales că se anunță prezenta la Vâlcea a mii de danezi și a sute de membrii ai familiilor regale din Europa.

Autoritățile județului s-au pregătit la detaliu pentru a face din Vâlcea un ambasador în lumea bună. Consiliu Județean, primăria municipiului, primari și alte instituții au declarat că vor sta la dispoziția participanților. Mai ales că zeci de mii de români au fost invitați de familia regală daneză sa fie prezenți la Măciuca.

Toate hotelurile din județ sunt pline, drumurile arata impecabil, evenimentul așază pe harta lumii micuța noastră comună vâlceană.

In afara orchestrelor de camera din Copenhaga și Malmo, vor cânta Sarah Brightman, Angela Gheorghiu, mai multe trupe de jazz dar și invitați speciali din Romania,  Doina Gorjului.

Un regiment danez și unul românesc se vor ocupa de paradă. Cei doi prinți au preferat ca slujba religioasă sa fie oficiată și un preot protestant și unul ortodox, chiar din sat, la o mică bisericuța din Oveselu.

Din partea familiei prezidențiale, va fi prezenta Carmen Iohannis și premierul României și soția.

Organizatorii evenimentului au cerut ca drumurile publice să nu fie închise, își cer scuze pentru eventuale neplăceri și au invitat toată suflarea din Măciuca sa fie prezenta la eveniment.

Prințul Nikolai se declară un îndrăgostit de Romania și mai ales de Vâlcea și a promis că va sprijini orice investiție pe care oamenii de afaceri danezi o vor întreprinde in județul nostru.

Este un eveniment de gala, unul care ne onorează și sperăm ca judetul nostru să aibă altă perspectivă alta expunere in lume, după acest minunat și elegant eveniment.

din păcate, acesta este doar un basm cu prinți și prințese. In realitate se va întâmpla doar negativul 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *