Titești este o localitate cu toate drumurile reabilitate

Titești, una dintre cele mai elegante comune din Țara Loviștei se poate lăuda cu o infrastructură de utilități pusă la punct și cu toate drumurile complet reabilitate. Chiar și pe drumul județean 703H, Consiliul Județean mai are 2 km de finalizat, lucrarea care va fi executată prin Programul Anghel Saligny.

”Avem toate drumurile reabilitate, mai sunt 700 de metri, o uliță, în satul Bratovești dar pe care o vom finaliza prin Anghel Saligny. În prezent lucrăm la un proiect foarte important și anume, potabilitatea apei din comuna noastră. Asta înseamnă un nou izvor pentru captare, o stație modernă de tratare, apometre la fiecare gospodărie. În ceea ce privește rețeaua de canalizare, nu am avut succes, fiind o localitate mică, nu am fost eligibili pe niciun proiect”, spune primarul Cătălin Daneș.

În Titești școlile sunt modernizate, grădinițele la fel, sunt împrejmuite, cu mici părculețe. Școala gimnazială va fi dotată cu echipament IT. Căminul Cultural din Bratovești a fost dotat cu fonduri europene prin GAL. Iar în Cucoiu, fosta școala primară comasată a fost reabilitată și transformată în cămin cultural.

În comună deja se cumpără terenuri, crește numărul celor care au proprietăți în localitate, o schimbare radicală față de anii precedenți, Titeștiul urmând a se afla la nici 8 km distanță de autostrada Sibiu – Pitești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *