Testul vâlcenilor pentru PSD şi cabinetul Grindeanu: Autostrada Sibiu-Piteşti

De la noul guvern PSD am o singură aşteptare, una care este de viaţă şi de moarte pentru judeţul Vâlcea. De la care, de fapt, este posibil orice vis economic.

Spun asta, mai ales că suntem păţiţi cu guvernul Ponta. Mă refer la autostrada Sibiu-Piteşti.

Şi, în consecinţă, îl avertizăm pe Grindeanu şi, în acelaşi timp, organizaţia PSD Vâlcea, că, dacă se va băga sub preş din nou autostrada Sibiu – Piteşti, nu vor găsi în acest ziar prieteni.

Şova şi Ponta sunt doi criminali economici ai acestui judeţ, persoane non-grata, care nu au ce căuta pe aici, pentru că au tărăgănat un proiect vital pentru Vâlcea. Sperăm că nimeni nu va mai îndrăzni să o facă. Este testul acestui guvern pentru Vâlcea. Adică, anul viitor, trebuie să înceapă lucrările, potrivit programelor, având traseul stabilit etc.  Dacă nu vor începe, atunci Grindeanu nu are ce căuta pe aici, iar la CJ Vâlcea înseamnă că avem o conducere fără forţă.

Dar, având, aşadar, 4 deputaţi plus 1 senator PSD (conducerea CJ Vâlcea fiind a PSD), şi nu pe Ion Cîlea acolo, există speranţa că Vâlcea va conta la capitolul infrastructură.

Recapitulăm: în 2010, Boc şi Udrea ne-au tăiat de la finanţare două drumuri (unul fiind cel spre Vârful Cozia), în 2012, 2013, 2014, Ponta, Şova şi Rus au făcut tot ce se poate  ca să ne lase fără autostradă.

Păi, dar până când?!

Liviu POPESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *