Teleorman: Andreea Paul (PDL) i-a îndemnat pe democrat-liberali să recâştige încrederea electoratului

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul i-a îndemnat pe democrat-liberalii prezenţi la conferinţa de alegeri a Organizaţiei municipale Alexandria să muncească mai mult pentru a se putea recâştiga încrederea electoratului.

În opinia sa, în general, pentru PDL este de zece ori mai greu să recâştige încrederea pierdută decât a o lua de la zero.

‘PDL are astăzi energia şi forţa politică de a se redescoperi, dar mai ales de a fi mai bun cu el însuşi decât a fost în trecut’, a afirmat liderul democrat-liberal.

Andreea Paul a calificat guvernarea USL drept ‘o maşinărie politică defectă, care nu-şi onorează nimic din promisiunile făcute românilor’. Potrivit democrat-liberalei, USL a promis un nivel de trai mai bun, ‘dar astăzi oferă cu 50.000 de şomeri mai mult decât în anul trecut (…), peste 30 de taxe şi impozite noi sau majorate, tăind brutal astfel din salarii şi pensii, pentru că ele se regăsesc în preţuri’.

Dând şi alte exemple, cum ar fi scăderea investiţiilor străine directe cu o treime şi a investiţiilor publice cu 13% în comparaţie cu anul trecut, Andreea Paul a spus că ‘PDL are obligaţia să ofere o alternativă, o soluţie pentru români’.

Consiliul de coordonare al PDL Alexandria şi-a desemnat prin vot noul preşedinte, singurul candidat fiind omul de afaceri Florin Titirişcă, de asemenea, consilier municipal. Acesta a prezentat moţiunea ‘Alexandria are nevoie de schimbare!’, între obiectivele sale în domeniul administraţiei municipale aflându-se asigurarea transparenţei în cheltuirea banului public, promovarea competenţei şi meritocraţiei în instituţiile subordonate primăriei şi amenajarea unui parc industrial pentru atragerea investitorilor în această zonă centrală a Teleormanului. AGERPRES

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *