Teatrul Ariel va face senzaţie pe 1 Decembrie: Cum te poţi îndrăgosti, în oraşul ultimei eclipse! Nu rataţi

Oraşul ultimei eclipse, o iubire care apare doar o singură dată şi se repetă la intervale regulate, pentru a trăi aceeaşi şi acceaşi zi la nesfârşit, fiind poate ultima din viaţa ta.

Un spectacol care nu are cum să fie ratat de publicul din Râmnicu Vâlcea, un  spectacol care aduce Magia Iernii, explodează în muzică şi iubire, actorii Arielului punând în scenă o premieră unică, o uriaşă parabolă, un spectacol care nu trebuie ratat.

Mai sunt 4 zile până la acest mare eveniment care te va trimite la teatru ca într-o peliculă cinematografică, un experiment inedit, care va transforma seara de 1 Decembrie în cel mai frumos început de iarnă.

Acolo pe Broadway-ul din Ostroveni, între luminile feeriei de Crăciun, de la ora 19, toată suflarea Râmnicului este invitată să vină la cel mai frumos cadou al iernii. Povestea de iubire care rupe marginile timpului, în oraşul ultimei eclipse. O poveste despre ce am face noi, ştiind că este poate ultima zi din viaţă, sau cum am iubi noi, dacă am avea regrete sau curaj.

Pe 1 Decembrie, la Sala Geo Saizescu, Teatrul Municipal Ariel propune aşadar o seară de gală. Unică, misterioasă, o seară pentru fiecare. Un joc, cu teatru, cu muzică, cu simţire.

Regizorul Vlad Popescu a spus că spectacolul a fost realizat după un text contemporan care se adresează unei public foarte larg – de la adolescenţi, până la cei mai vârstnici dintre spectatori.

„În poveste, eclipsa este un motiv prin care personajele ajung să se întâlnească. Este o poveste absolut universală, acest eveniment fiind doar un motiv, dincolo de simbolul eclipsei despre care se spune că ar aduce şi sfârşitul lumii. De aici toată chestia asta cu sfârşitul lumii, dar e doar un joc pe care Andreea îl face din dorinţa de a ne opri un pic şi a ne da seama că de fapt fiecare zi e importantă şi în fiecare zi ar trebui să trăieşti ca şi cum ar fi ultima”, a spus regizorul Vlad Popescu.

Premiera spectacolului „Cel mai amuzant sfârşit de lume… din lume” va avea loc duminică, de la ora 19,00, la sediul teatrului de la Cinematograful „Geo Siazescu”, din cartierul Ostroveni.

Liviu POPESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *