Târgovişte: Festivalul Crizantema de Aur – ediţia a 46-a

Festivalul de romanţe ”Crizantema de Aur” este cel mai longeviv festival al României, este un simbol al Târgoviştei şi iubitorii acestui gen muzical sunt invitaţi în aceste zile să se bucure de spectacolele festivalului, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga.

”Crizantema de Aur” se află la a 46-a ediţie, a început vineri şi se va încheia duminică, odată cu decernarea premiilor.

”Este o mândrie pentru orice târgoviştean şi dâmboviţean, este o onoare pentru mine să particip, în calitate de organizator principal, ca primar al Târgoviştei, la acest eveniment. Vreau să vă spun că o mare, mare valoare a acestui festival este dată de juriu, juriu format din personalităţi. Artiştilor le doresc succes, să nu uite că marea majoritate a artiştilor din România au trecut pe scena Crizantemei de Aur de la Târgovişte în procesul lor de devenire”, a afirmat primarul Gabriel Boriga.

Preşedinte al juriului festivalului este soprana Felicia Filip.

Festivalul are o secţiune de interpretare, iar în fiecare dintre serile evenimentului au loc recitaluri. Printre cei care au urcat sau vor urca pe scenă sunt Vlad Miriţă, Florin Georgescu şi Matilda Pascal Cojocăriţa.

”Avem artişti târgovişteni, dar avem şi artişti naţionali, avem şansonete, avem canţonete, avem fado, avem teatru de operetă, avem multe surprize. Alături de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, credem că şi în acest an o să reuşim să aducem o bucurie sufletească târgoviştenilor, iubitorilor genului acesta muzical, care, vă asigur, niciodată nu va muri şi nu la Târgovişte”, a mai spus Boriga.

Festivalul ”Crizantema de Aur” are loc la casa Sindicatelor din Târgovişte. Organizatorii sunt Primăria Târgovişte, Consiliul Local Târgovişte, Teatrul Municipal, Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES este partener media al festivalului Crizantema de Aur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *