Tânărul Cezar Bulacu a fost ales prim vicepreședinte al PNL Râmnicu Vâlcea

Vineri 25 Iunie 2021 a avut loc Comitetul de Coordonare Local al PNL Râmnicu Vâlcea, în cadrul căruia a fost stabilită noua componență a Biroului Politic Local!

Cezar Bulacu l-a învins pe Grigore Crăciunescu in lupta pentru funcția de prim vicepreședinte, cu 196 de voturi la 114.

Am fost ales Prim-Vicepresedinte al organizației municipale și pentru acest lucru trebuie să le multumesc celor care au avut si au încredere in mine!

Mai jos redau o parte din mesajul pe care l-am transmis colegilor:

“Vin în fața voastră astăzi în calitate de membru în biroul filialei Râmnicu Vâlcea și consilier local al orașului nostru. Dar cel mai important, ca membru al acestui partid de aproape 12 ani. Am ajuns aici alături de voi, împreună cu voi, și așa voi rămâne. Am trăit momente grele, dar și frumoase. Am avut campanii pierdute și victorii spectaculoase, iar toate acestea ne-au apropiat și ne-au făcut să fim uniți.

Am primit și primesc des întrebarea “De ce aleg politica? De ce aleg viața de partid? De ce la Vâlcea?” Pentru că îmi place. Îmi place această echipă, îmi place această familie liberală, îmi place să simt că în fiecare zi, aceștia sunt oamenii alături de care muncesc să facem o viață mai bună aici – acasă – la Vâlcea!

Noi, toți cei de aici, am reușit în ultimii 2 ani să redăm speranță Vâlcenilor că această comunitate are un viitor, că merită să fie optimiști, și am demonstrat, și demonstrăm că ceva se întâmplă la Vâlcea, că Râmnicul este un oraș liberal și că dezvoltarea comunității pe baze solide, poate veni și va veni doar prin forța, valorile și proiectele acestei echipe liberale.

Eu aleg mereu să fiu optimist, să cred în mai bine. Să cred că împreună, mereu se poate!

Alături de Cristian, Virgil și Claudia am demonstrat că acest partid are mereu forța, viziunea și resursele să renască, să atragă noi susținători, să crească și să învingă.
Alături de Radu, Lucian, Bogdan, Grigore (Grig) și fiecare dintre voi cei prezenți aici, am arătat că nu există zonă, cartier, stradă sau scară de bloc, unde ideile noastre să nu poată ajunge și să nu rezoneze. Împreună am reușit să punem pe agenda publică primele planuri reale de dezvoltare a Râmnicului din ultimii ani. Și vom continua să ne batem pentru ele în fiecare zi la primărie, pentru că asta ne-am asumat împreună.

Însă știu că putem mai mult.
Știu că, noi liberalii, putem să atragem și mai mulți tineri, părinți, profesori, medici, avocați, antreprenori, angajați și angajatori vâlceni în rândurile noastre.
Știu că putem să construim un cluster tehnologic și de cercetare aici la Vâlcea.
Știu că putem să facem un centru de excelență pentru industria ospitalității.
Știu că putem construi un centru paleativ și un spital municipal.
Știu că putem face un plan de mobilitate urbană fundamentat pe studii corecte.
Știu că putem atrage investitori, că putem eficientiza cheltuirea banilor publici.
Știu că putem crea împreună un oraș prosper, cu oportunități reale, în care tinerii noștri și nu doar ai noștri să vrea să se întoarcă după terminarea studiilor în centrele universitare mari din țară și străinătate. Pentru toate acestea mă aflu în fața voastră astăzi.

Însă niciun om nu este o insulă. Știți vorba aceea cu umbra nucului bătrân… Cred cu tărie că nimic trainic nu se construiește singur. Orice ar zice gurile rele, în partid am pornit de jos, și am avut norocul să am mereu în preajmă colegi de calitate. (Așa e la noi, la liberali)
Am ascultat și am învățat de la toți oamenii cu care am lucrat. Am apreciat fiecare șansă care mi s-a oferit și am oferit la rândul meu șanse ori de câte ori am avut ocazia. În campaniile la care am lucrat cu toții, ușa mea a fost mereu deschisă, iar acestei echipe, colegilor mei liberali, mereu le voi răspunde DA! Pentru că știu că această organizație crește doar când creștem împreună.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *