Tânăra Iulia Vasile din Buzău va reprezenta România la concursul de frumuseţe Miss Grand International 2013

România va fi reprezentată la concursul de frumuseţe Miss Grand International 2013, care se va desfăşura pe 19 noiembrie la Bangkok, Thailanda, de tânăra din Buzău Iulia Vasile.
Potrivit unui comunicat al agenţiei ExclusivEvent, organizatoarea evenimentului, Iulia    Vasile are 23 de ani, 1,70 metri înălţime şi dimensiunile 86-60-90. Tânăra este absolventă a Universităţii Politehnice din Bucureşti, Facultatea de Automatică şi Calculatoare.
Aflată la prima participare într-o competiţie internaţională de frumuseţe, Iulia îşi doreşte, potrivit comunicatului citat, să facă o imagine cât mai bună României şi să se întoarcă în ţară cel puţin cu un loc în top 15.
Iulia Vasile a fost desemnată să reprezinte România la concursul de frumuseţe în urma selecţiei naţionale Miss Grand International Romania 2013, organizată în Capitală de agenţia ExclusivEvent.
Organizatorii evenimentului îi invită pe toţi românii să urmărească evoluţia tinerei în Thailanda şi să o voteze pe  adresa https://www.facebook.com/miss.grand.romania.fan.page.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *