Susţinere pentru Ronaldo pe Bernabeu

Cu ocazia meciului pe care Real Madrid îl va susţine pe teren propriu cu FC Sevilla, în această seară (miercuri), în etapa a 11-a, suporterii madrileni intenţionează să-şi arate susţinerea faţă de Cristiano Ronaldo, după afirmaţiile preşedintelui FIFA, Sepp Blatter, la adresa starului portughez.
Astfel, în minutele 7 şi 77 ale partidei, spectatorii de pe stadionul Santiago Bernabeu vor scanda pentru Ronaldo: ”Illa, Illa, Cristiano maravilla”.
Invitat săptămâna trecută să le vorbească studenţilor de la Universitatea Oxford, Blatter a spus cu această ocazie că preferatul său este argentinianul Lionel Messi de la FC Barcelona şi a glumit, totodată, pe seama faptului că starul lui Real Madrid “cheltuieşte mai mult cu frizerul” decât rivalul său de la FC Barcelona.
Afirmaţiile lui Blatter (77 ani) i-au înfuriat atât pe responsabilii clubului Real Madrid, cât şi pe cei ai Federaţiei portugheze de fotbal, care i-au reproşat preşedintelui FIFA “lipsa de respect” faţă de Cristiano Ronaldo.
Între timp, preşedintele FIFA i-a prezentat scuze portughezului scriind într-un mesaj pe Twitter: ”Dragă Ronaldo, îmi cer scuze dacă frazele pe care le-am exprimat în mod spontan la un eveniment privat, vinerea trecută, te-au deranjat. Nu am am avut intenţia să te ofensez”. De asemenea, Blatter a trimis o scrisoare de scuze şi clubului catalan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *