Suntem în linie dreaptă pentru a construi cel mai mare complex balnear din Vâlcea

Unul dintre cele mai mari complexe balneare din județul Vâlcea va fi construit la Vlădești, și acesta va include ștranduri, structuri hoteliere, un heliport, un sanatoriu, grație apei sărate care se regăsește din plin în subsolul localității vâlcene.

Primăria a obșinut deja licența de exploatare și treptat investitia intră în liniei dreaptă.

Prun acest nou complex comuna Vlădești se va consolida drept una din cele mai dezvoltate din punct de vedere urban, aici, nivelul de trai fiind ridicat celui din Râmnicu Vâlcea.

Comuna Vlădești este una dintre cele mai urbanizate din județ, căutată de investitorii în turism și imobiliare. Totodată se extinde rețeaua de gaze iar migrația dinspre Râmnic este una uriașă, localitatea depășind prin ”străinași”, numărul ”locuitorilor de baștină”.

Podul de la Pietari este finalizat și prin CNI a fost depus un nou proiect de reabilitare drumuri, prin care administrația speră să finalizeze toată infrastructura rutieră din comună.

”Acesta mandat urmează să includă o serie de investiții la care includ extinderea rețelelor de gaze, apă, canal, modernizarea drumurilor în zone izolate și care sunt foarte căutate în ultimii ani de cei care vor să își ridice o locuință. Este vorba de zonele Trundin, Fundătura, Lacul Frumos, zone virgine, aflate în catunele de pe culmime dealurilor, care sunt căutate de cei care vor să scape de aglomerația urbană și se ridice o locuință în care să stea fie pe timpul verii fi chiar definitiv, beneficiind de aerul curat sau de cadrul natural unic. Așteptăm noile programe europene să vedem pe ce axe ne putem încadra, fie așteptăm promisiunea Guvernului Orban de a lansa un nou program național de dezvoltare.” a declarat primarul Adrian Cosac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *