Străzile din comuna Dăeşti sunt dezinfectate periodic

în comuna Dăeşti s-au dezinfectat toate străzile, operaţiune care va continua periodic, după cum ne-au informat conducerea primăriei.

„Depunem toate eforturile pentru a menţine localitatea, din punct de vdere sanitar, ca un mediu propice şi sănbătos, de a trăi şi locui. Avem 560 de seniori în comună, din care 160 vulnerabile ca şi grupă de risc. Ne-am asigurat ca acestea să aibă toate nevoile de alimente sau medicamente asigurate, astfel încât să nu fie nevoiţi să facă drumuri în plus”, spun reprezentanţii primăriei.

Aceştia au mai spus că au telefoanele deschise non stop pentru orice problemă care poate surveni.

„Mai vrem să menţionăm şi să mulţumim celor 40 de persoane aflate în izolare care au înţeles regulile de carantinare şi care au respectat toate cerinţele impuse de ordonanţele militare”, au mai spus reprezentanţii primăriei Dăeşti.

În ceea ce priveşte investiţia în reţeaua de gaze naturale, compania care urmează să execute lucrarea a dat asigurări că funcţie de reglementările guvernamentale va trece la lucrarea propriu-zisă.

Se lucrează la dispensar iar agenţii economici din localitate nu şi-au suspendat activitatea, preferând să menţină oamenii în producţie.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *