Ştrand funcţional pe parcursul întregului an la Râmnicu Vâlcea

Râmnicu Vâlcea va avea un ştrand funcţional tot timpul anului, a declarat viceprimarul municipiului, Eduard Vârlan, investiţia din bani europeni fiind de 35 de milioane de lei.

‘Proiectul deja se află pe SEAP, este o investiţie uriaşă, dar în urma căreia actualul complex din Ostroveni, atât de căutat vara, va fi funcţional tot timpul anului’, a declarat viceprimarul Eduard Vârlan.

Lucrările vor începe în vară, iar termenul de finalizare este anul viitor.

‘Ştrandul cuprinde o incintă acoperită cu două bazine cu apă sărată şi dulce, saună şi o salină. Restul bazinele din afară vor fi şi ele reabilitate, iar spaţiul dintre ele aranjat cu iarbă şi dale. Va fi cu totul modernizat. Contribuţia locală este de 50%. Zona se află în plină dezvoltare, funcţionează câteva pensiuni şi există deja cereri pentru construcţia altora’, a explicat viceprimarul.

Complexul de agrement Ostroveni este situat în sudul municipiului Râmnicu Vâlcea, deja cunoscut în regiunea Olteniei şi căutat pentru bazinele cu apă sărată, care este adusă prin conducte speciale de la Ocnele Mari.

Acest complex se află în zona turistică a municipiului, unde se află Lacul Ostroveni, Parcul Zoo şi unde, în această lună, va fi inaugurat un spital privat cu specific balnear. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *