Steven Seagal a adoptat, la distanţă, un câine din adăpostul de la Uzunu

Steven Seagal a adoptat, duminică, la distanţă, un căţel comunitar din centrul de protecţie a animalelor Dogtown, situat în satul Uzunu, şi a donat adăpostului patru tone şi jumătate de mâncare specială.
Actorul s-a declarat un susţinător al programelor de adopţie şi a admis că pot avea loc tragedii, oriunde, în lipsa unei supravegheri atente, atât a copiilor cât şi a animalelor. El s-a arătat încântat de adăpost şi a menţionat, în context, că unele centre de protecţie au probleme, fiind semnalate cazuri în care câini, în lipsa hranei, se mănâncă între ei.
Steven Seagal a spus că sunt ”milioane de câini cu adevărat minunaţi”, care pot iubi şi proteja familiile cărora le aparţin.
Actorul ”a botezat” câinele adoptat Grivei.
Directorul executiv al Asociaţiei Portico, Florian Fugaşin, a afirmat că gestul lui Steven Seagal dovedeşte că fiecare cetăţean se poate implica în rezolvarea problemei maidanezilor şi a precizat că orice persoană poate adopta la distanţă un câine din adăpost cu doar 60 de lei pe lună.
Fugaşin a explicat că, în prezent, în adăpost se află 1.409 de câini şi a adăugat că alţii nu mai pot fi primiţi din cauza lipsei spaţiului necesar. El a menţionat că până la sfârşitul anului se vor mai construi alte 1.000 de locuri şi atunci vor putea fi aduşi şi alţi câini fără stăpân în adăpost.
Directorul executiv al Asociaţiei Portico a anunţat că în afară de Grivei, în prezent, în Adăpostul de la Uzunu mai sunt adoptaţi 43 de câini, la distanţă, şi a menţionat că în intervalul 10 septembrie – 17 noiembrie au fost adoptaţi din acest adăpost aproximativ 120 de maidanezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *