Ștefan Vuza cu tricolorul pe Aconcagua; chimiștii noștri au pus steagul pe Moldoveanu; industriașii români au pus Tricolorul pe marile vârfuri ale lumii

 Industriașii români pe cele mai înalte culmi ale lumii!
România împlinește 105 ani, iar Compania Română de Chimie (CRC) sărbătorește 5 ani de existență.
Pentru a marca aceste momente importante, chimiștii români au  decis să realizeze ceva remarcabil: mai multe echipe de români, formate din iubitori ai muntelui, peste jumătate din ei fiind angajați Chimcomplex, au urcat pe cele mai înalte vârfuri montane, pentru a sărbători 1 Decembrie.
Chimiști, ingineri, achizitori, oameni din producție de pe ambele platforme au arborat steagurile României și ale companiilor românești participante pe cele mai înalte vârfuri ale lumii.
O echipă de 30 de angajați Chimcomplex au fluturat steagul național de pe cel mai înalt vârf din România, Vf. Moldoveanu, la 2544 de metri, iar 5 români, în frunte cu Ștefan Vuza – Președintele Chimcomplex, au ajuns  pe Aconcagua, cel mai înalt vârf al Americii de Sud, Americii de Nord, Emisferei Sudice cât și cel mai înalt vârf din lume după lanțul Himalayan.
Expedițiile au loc cu sprijinul profesionist al Federației Române de Turism Sportiv (FRTS). În plus, alte companii antreprenoriale românești și asociații susțin inițiativa și au arborat steagul României în Alpii Austrieci și Kilimanjaro.
De ce facem toate acestea? Pentru că avem un „munte de respect” pentru țara care ne-a dat totul! Într-o lume în care mulți au uitat să fie români, noi, cu voința și dedicarea noastră, vrem să facem diferența.
Suntem mândri să fim parte dintr-o istorie de succes în industria românească, iar această expediție este o modalitate unică de a sărbători nu doar realizările noastre, ci și cei 105 ani de existență a Mândrei Românii. Am reușit să depășim obstacolele pentru a transforma Chimcomplex într-un lider al industriei chimice românești.
Cu 70 de ani de la inaugurarea combinatului Chimcomplex Borzești și 5 ani de când Ștefan Vuza a achiziționat activele Oltchim și a salvat combinatul de la faliment am devenit un lider de necontestat al industriei chimice naționale, cândva vârful de lance al României.
Ne concentrăm acum pe consolidarea rezultatelor pozitive și integrarea Chimcomplex în economia circulară europeană. Această expediție simbolizează forța, determinarea și capacitatea noastră de a depăși orice obstacol, indiferent cât de înalt sau dificil ar fi. Iar alături de noi vrem să creem o mișcare de spijin pentru alte companii antreprenoriale românești care pot și își doresc să se dezvolte.
La mulți ani, România și celor ce simt și gândesc românește! La mulți ani împreună!
Chimcomplex

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *