Ștefan Verdeș speră că în acest an va fi implementat proiectul de apă în comuna Livezi

Ștefan Verdeș spune că așteaptă implementarea proiectului pe POIM, în ceea ce privește rețeaua de apă potabilă în localitate, proeict așteptat de ani buni de locuitori și speră că în acest an vor demara lucrările.

”Suntem în acest MasterPlan și mă gândesc că după atâția ani de așteptare, se va demara și acest proiect, astfel încât localitatea noastră să beneficieze de una din cele mai importante utilități. Am reușit să facem lucruri care păreau imposibile în urmă cu patru ani. Localitatea nu avea asfalt pe majoritatea drumurilor, nu mai spun de instituțiile publice complet nereabilitate. Dar o muncă, eforturile unei echipe întregi au făcut să avem proeicte bine structurate, bine elaborate și care au fost eligibile”, spune Ștefan Verdeș.

În acești 4 ani s-au s-au asfaltat sau sunt în plin proces de excuție 0 km de drumuri de interes local, drumuri care erau practic imposibil de folosit când plouă. Oameni izolaţi, oameni la care nu putea ajunge ambulanţa, oameni care din păcate şi decedaţii şi-i duceau în braţe.

Verdeș promite că în următorii 4 ani, comuna Livezi va investi în a reduce handicapul față de alte localități și la final, utilitățile e bază vor fi în comună. Și anume, apă, canalizare, drumuri și poate chiar gaze naturale.

Un alt capitol important la care Verdeș spune că are așteptări este prezența investitorilor în localitate, pentru că odată cu rețelele de utilități, localitatea poate deveni una atractivă pentru  cei care doresc să dezvolte aici afaceri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *