Ștefan Bogdan spune că interesul său ca primar este atragerea de noi investitori în Băbeni

Orașul Băbeni este cel mai dezvoltat din județul Vâlcea, după cele 2 municipii, cu un număr de peste 200 de agenți economici, cu un parc industrial în zona fostei Uzine Militare dar și cu mai multe clustere de afaceri pe DN 64 Râmnicu Vâlcea -Drăgășani.

”Este un adevăr că ne dezvoltăm, că orașul Băbeni are o dispunere foarte bună din punct de vedere al geografiei economice, aici se întâlnesc drumurile spre Drăgășani, Râmnic, Horezu, în jurul nostru este o aglomerație de localități care dispun de forță de muncă. Avem utilități, în principal gaze care sunt necesare și utile în procesul de producție. Dar mai dorim să atragem și alți investitori în oraș, pentru că există zone care pot fi exploatate economic, se pot construi hale industriale, în Băbeni se poate face orice tip de afacere”, spune Ștefan Bogdan.

Acesta spune că vor continua și în acest mandat definitivările la capitolul infrastructură, extinderi de gaze naturale, modernizarea unor cătune,

Dar dintre toate propiectele mari, extinderea rețelelor de gaze în toate satele componente este una prioritățile primarului, iar acest proiect este în lucru.

Primarul Ștefan Bogdan consideră că ”tot orașul trebuie de beneficieze de gaze , deoarece asigură condițiile necesare unui trai decent. La această oră avem rețele de gaze în proporție de 47% și lucrăm la un studiu de fezabillitate de extindere până la 90 de procente. Gazul este foarte important și pentru potențialii investitori, de aceea, în următorul mandat acesta este obiectivul principal, ca oamenii să aibă, apă, canal, asfalt și gaze”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *