Sprijin umanitar pentru tânărul din Crețeni, suferind de distrofie musculară Duchenne

După ce Constantin Catrina, primarul din Crețeni și revista noastră au făcut un apel umanitar pentru sprijinul lui Adi, un tânăr minunat care suferă de distrofie musculară Duchenne iată că ajutoarele au început să apară.
”În urma apelului nostru, fosta mea colegă de la Fabrica de Roti Auto (în perioada 1995-2006), Valeria Hoară care acum lucrează în Italia, nu a ramas indiferentă și a făcut un gest foarte frumos dăruind pentru Adrian Ghidan trei cutii pline cu materiale igienico-sanitare, atât de necesare în gestionarea situației lui medicale.
Mulțumim din suflet, Valeria Hoară”, spune Catrina.
Și nu doar atât, în foarte scurt timp pe adresa lui Adi va sosi un pat medical special care să-i permită să se miște. Ajutorul vine, spune Catrina, din partea unei doamne, veche cunoștință de-a edilului care însă nu a vrut să-și spună numele.
”Ne pregătim pentru următorul pas care presupune achiziționarea unui pat medical pentru a-i permite să schimbe poziția corpului, întrucât Adi nu se poate mișca deloc. Acest pat ne va ajuta să-l scoatem afară la aer deoarece Adrian își dorește foarte mult să privească natura”, completează edilul din Crețeni.
O altă doamnă, avocat din Baroul Vâlcea, colegă veche de-a lui Catrina a sărit în sprijinul lui Adi cu o ușă termopan, pentru a permite ca tânărul să poată ieși afară. Momentan ușa nu permite  scoaterea patului în curte și se impune o nouă ușă, pe care respectiva doamna s-a angajat să o monteze.
”De peste un an, Adrian stă în pat numai pe spate, fără pernă și privește în sus spre tavan.
Dacă vreodată sunteți supărați și nemulțumiți de ce vă oferă viața, veniți și schimbați câteva vorbe cu Adrian, este un munte de optimism și zâmbet, deși își poate mișca foarte puțin doar mâinile.
Multumim din suflet, Ionica Ghidan (doamna care-l îngrijește) pentru că ai devenit o adevărată mamă pentru Adrian”, mai adaugă primarul din Crețeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *