Spitalul privat din Păușești Măglași este pe cale de a fi finalizat

Lucrările au fost demarate în urmă cu mai bine de 2 ani, astfel încât la Păuşeşti Măglaşi, vom avea un Spital Modern, o investiţie privată, unitatea sanitară fiind finanţată de un investitor străin. Spitalul se va afla la 10 km de Râmnicu Vâlcea.

Spitalul este așadar amplasat pe Drumul Staţiunilor, pe ruta Râmnicu Vâlcea – Băile Olăneşti, în zona rezidenţială a comunei Păuşeşti Măglaşi.

Și nu e singura investiție de amploare din localitate, BNR a decis să înceapă reabilitarea totală a fostului conac Oromolu.

De altfel administraţia investeşte masiv în infrastructura urbanistică a localităţii, ştiind că a devenit în ultimii ani o destinaţie pentru cei care să-şi ridice locuinţe aici.

“Ne-am dori şi o responsabilitate mai mare a locuitorilor. Ne place mult când localitatea este apreciată de cei care o tranzitează dar, din punctul meu de vedere mai este mult de lucrat. La mentalitate aş spune. La modul cum depozităm gunoiul, cum avem grijă de natură, cum aruncăm deşeurile. Educaţia la nivel de familie, de şcoală, la serviciu. Par detalii marunte la prima vedere, dar acestea formează întregul. Vrem să arătăm ca elveţienii, dar trebuie să creştem ca ei să avem regulile lor de civilizaţie”, spune primarul Dediu.

Păuşeşti Măglaşi este o localitate care se schimbă de la an la an, arătând deja a mic orăşel, cu o economie în creştere, ocupând o poziției în primele 10 comune vâlcene.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *