Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea va beneficia de un RMN

Trebuie să fii rău intenţionat să spui că Spitalul Judeţean din Râmnicu Vâlcea nu este unul care să arate bine, modernizat în urma unui proiect european de aproximativ 20 de milioane de euro.

De mai bine de un acesta este dotat cu aparatură performantă, urmând ca în cel mai scurt timp la Râmnicu Vâlcea să apară şi un RMN.

„Da, este o certitudine! Aşa cum am spus în urmă cu câteva luni, judeţul Vâlcea va fi dotat cu un aparat RMN. Astăzi, la sediul Guvernului României, împreună cu managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, domnul Dan Ponoran, am participat la semnarea contractelor pentru achiziţionarea mai multor echipamente de imagistică medicală de ultimă generaţie, pentru mai multe spitale din ţară.
Liviu Dragnea, Preşedintele PSD, i-a încredinţat pe români, la prezentarea programului de guvernare, că ne vom ţine de cuvânt şi domeniul sănătăţii va beneficia de investiţii masive. De astăzi, în prezenţa domnului prim-ministru Mihai Tudose şi a ministrului sănătăţii Florian-Dorel Bodog, nouăsprezece judeţe devin beneficiarele unor aparate RMN, Sisteme de Arhivare a Imaginilor Medicale (PACS) şi a unor computere Tomograf.
Avem tomograf nou, avem dispozitiv RMN, am investit peste 70 de miliarde lei vechi în Spitalul Judeţean Vâlcea într-un singur an (2017), iar astăzi aproximativ 45 de miliarde lei vechi vin în judeţul Vâlcea pentru sănătatea concetăţenilor noştri.
Sunt veşti bune şi vom continua să construim pentru vâlceni în logica binelui pentru oameni.” – Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

2 comments

  • Petrescu Emilia

    Mda… aparatura performanta cu oameni nepregătiți și persiflanti! Poate aduceți și doctori bine pregătiți și le schimbați uniformele: fără buzunare!

  • Daniel

    :))) Mai bine opteaza sa ramana fara haine, dar sa pastreze buzunarele. Femeia de servici parca le are mai mari decat doctorii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *