Spitalul din Horezu va avea o Unitate de Primiri Urgenţe

La Spitalul din Horezu se va deschide, în perioada următoare, o Unitate de Primiri Urgenţe (UPU), a declarat managerul unităţii sanitare, Constantin Popescu.

“Se impunea acest lucru, spitalul este unul dintre cele mai moderne din Vâlcea, unul care nu are datorii şi care acoperă toată regiunea de vest şi de sud – vest a judeţului, adică o populaţie de peste 50.000 de locuitori. (…) Înfiinţarea UPU a fost propunerea noastră către Consiliul Judeţean şi ulterior a fost înaintată la întâlnirea conducerii CJ Vâlcea cu domnul Raed Arafat”, a precizat luni, pentru AGERPRES, Constantin Popescu.

De altfel, Spitalul din Horezu angajează medici specialişti în radiologie, pediatrie, medicină internă, oftalmologie, chirurgie, cardiologie, ortopedie şi dermatologie, a mai menţionat acesta.

Medicii care urmează să se angajeze la Spitalul din Horezu vor primi gratuit locuinţe de serviciu – garsoniere sau apartamente cu 2 camere – urmând să-şi achite doar utilităţile.

Secţia UPU a spitalului din Horezu ar fi cea de a doua din judeţ, după cea de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea.

sursa romedic.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *