Spectacole de jazz, pop, rock, teatru, film şi ale expoziţii vor fi organizate în centrul Râmnicului

Centrul municipiului Râmnicu Vâlcea va deveni săptămânal gazda mai multor evenimente socio-culturale, primăria dorind astfel să integreze oraşul pe harta unor evenimente naţionale şi internaţionale.

„Festivaluri de jazz, pop, rock, folk şi de ce nu muzică clasică. Vrem să „scoatem în stradă” actorii de la cele două teatre, pe cei de la Filarmonică, să avem spectacole de teatru, de film, expoziţii de orice tip, de la maşini retro până la expoziţii culinare. Centrul Râmnicului va deveni nucleul activ al oraşului, dinamic, viu care să te facă să opreşti, chiar dacă eşti în tranzit. Este până la urmă pietonalul Râmnicului care se continuă cu parcul Mircea cel Bătrân, creând astfel o agora de evenimente, de atmosferă”, spune viceprimarul Eusebiu Veţeleanu.

Acesta spune că până acum s-a luat legătura cu mai mulţi reprezentanţi din diferite domenii, pentru a creiona deja un calendar al evenimentelor din acest an dar mai ales de anul viitor.

Cel mai mare eveniment va fi spectacolul prin care centru va fi inaugurat dar şi uriaşul târg de Crăciun care va fi amenajat în noul centru al Râmnicului, unde va funcţiona şi un patinoar la care accesul va fi gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *