Şoseaua Subcarpatica reabilitată şi pe sectorul Copăceni.

Şi pe sectorul Copăceni, s-au executat lucrări de reabilitare a şoselei judeţene „Subcarpatica”, primăria salutând interesul Consiliului Judeţean pentru acest drum care traversează Vâlcea, de la nord spre sud.

„Deşi nu a fost prins în marile proiecte de drumuri, Subcarpatica, drum care leagă Oltenia de Nord de sudul Vâlcii, a fost în atenţia Consiliului Judeţean. Un drum care este zilnic traversat şi spre Horezu şi spre Râmnic, Drăgăşani sau Bălceşti, se degradase mult cel puţin pe raza localităţii noastre. Domnul preşedinte Constantin Rădulescu a făcut eforturi şi a turnat un covor asfaltic aici, promiţând că funcţie de resurse această reabilitare va continua”, spune primarul Tirnonel Tâmplărescu.

Edilul spune că oamenii şi agenţii economici aşteaptă perioada de relaxare de după 15 mai dar face un apel către cetăţeni să manifeste aceeaşi responsabilitate şi norme de siguranţă şi după ce starea de urgenţă va fi ridicată.

„Până în prezent în comuna noastră nu au existat incidente, le mulţumesc oamenilor pentru atitudinea pe care au avut-o însă, sper ca şi după 15 mai să aibă acelaşi simţ civic şi să se gândească la viaţa loc, la cei dragi şi să respecte normele de protecţie sanitară”, a mai adăugat primarul.

Tâmplărescu spune că oamneii au lucrat în această perioadă, fie cei care au joburi în alte localităţi, fie cei care lucrează în comună, mulţi fiind salariaţi în pomicultură, cea mai importantă ramură economică a localităţii, Copăceni fiind cunoscută, drept capitala mărului din Oltenia.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *