Sondaje Vâlcea: Dacă duminică ar avea loc alegeri, la Mateești, Anghelescu ar obține 82%

În județul Vâlcea atât PNL cât și PSD au realizat mai multe sondaje de opinie pentru a vedea care sunt șansele și care ar putea fi candidații la funcția de primar în 2024. Mai ales că există și zvonuri, privind liste comune la alegerile locale.

În șase localități vâlcene, avem rezultate de peste 80% dar niciun candidat nu depășește 90%.  Sunt și 20 de localități, unde scorul edililor în funcție, chiar dacă se află primii clasați, sunt între 40 și 50%.

Există și un oraș în care actualul edil se află pe locul 2, cu 27%.

Revenind la scorurile mari din sondaje, printre primăriile unde se înregistrează aceste rezultate, avem comuna Mateești, care a fost multă vreme un fief liberal. Aici, fostul edil liberal, Alexie Valerian are în sondaje 8%.

Actualul edil, social democratul Ilie Cosmin Anghelescu, după doi ani de mandat, are un scor impresionant de 81,7. Locul trei revine ca intenție de vot cu 5% lui Deaconescu Victor Cristinel iar la 2% îl găsim pe Andreiță Florin, Cu 1,7% este creditat Deaconescu Mihai

Printre localitățile cu scoruri de 80% printre candidați, se află Stoenești, Mitrofani, Titești, Dăești. Dar le vom detalia în materialele următoare.

Sondajele au fost efectuate în perioada mai – iunie 2022, pentru toate cele 89 de localități și pentru Consiliul Județean Vâlcea, unde actualul lider are următorul mandat în buzunar.

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *