Social-democratele vâlcene, o altfel de întâlnire, prima de acest fel după pandemie

Daniela Otesanu, liderul OFSD Vâlcea a organizat o întâlnire mai puțin formală cu colegele din organizație, prima după pandemie, după cum susține aceasta, în Călimănești.

”Noi aveam acest obicei, de a ne reuni, înainte de pandemie, dincolo de cadrul politic, formal, în care să urmărim un anumit tipar, în care să prezentăm sec niște comunicate de presă. Problemele sociale, probleme care privesc turismul sau alte aspecte care se pot transforma în iniațive private, de cele mai multe ori, iau naștere atunci când nu ne formalizăm. Asta a fost ideea care a stat la baza acestei reuniuni. Și a fost aleasă acum, după ce s-au terminat concedii, vacanțe. Cel mai important aspect este acesta că județul nostru are o economie care deja se consolidează pe aspectul turismului, suntem locul 9 în țară ca număr de turiști și pe locul 5 ca număr de înnoptări și aici va trebui să insistăm și să sprijinim orice inițiativă, pentru că domeniul turistic este unul extrem de generos și cu posibilități nelimitate”, preizează deputatul PSD, Daniela Oteșanu.

De altfel, locația aleasă a fost o pensiune turistică din Călimănești, iar doamnele social-democrate au fost rând pe rând și la bucătărie dar și pe post de clienți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *