Slătioara va avea un centru civic elegant și parcuri de joacă în fiecare sat

În scurt timp, administrația locală din Slătioara va demara, prin Grupul de Alianță Locală, o serie de proiecte pentru bunăstarea comunității. Sorin Romcescu, primarul comunei, ne-a declarat că, în urma discuțiilor avute cu Grupul de Alianță Locală, s-a hotărât alocarea unei sume cuprinsă între 150.000 – 200.000 de euro, bani cu care edilul va demara modernizarea centrului civic și achiziții de utilaje pentru primărie.

”Grupul de Alianță Locală are în componență 10 localități, iar comunei Slătioara îi revin circa 150-200 de mii de euro. Cu acești bani vom moderniza centrul civic și vom face lucrări de urbanism. Avem în centrul comunei multe instituții frumoase, casa de cultura va fi gata, este o construcție impunătoare, iar un centru civic este absolut necesar. Vom construi alei pietonale, trotuare, spații verzi, cu flori, arbuști decorativi. De asemenea, doresc ca în fiecare sat să construiesc locuri de joacă pentru copii, pentru că avem foarte mulți copii și vreau să achiziționăm și niște utilaje pentru primărie.”, spune Romcescu.

Edilul a mai spus că s-a terminat construcția rigolelor pe drumul Lățăști – Gorunești, pe o distanță de 4,5 km, s-au asfaltat 8,5 km  de drumuri și s-au montat grinzile la podul din satul Milostea, iar  din cauza sistării fondurilor pe OG 28, toamna aceasta lucrările la canalizare puteau fi terminate. Administrația locală a achiziționat materialul antiderapant, care a fost depozitat pe străzi, pentru ca lucrările de deszăpezire să se deșfășoare în bune condiții.

C.P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *